Warta

  • Kumaha Cara Nganggo Hammer Demolition?

    Palu Demolition seueur dianggo dina industri konstruksi sareng mangrupikeun alat anu paling karasa tapi gampang pisan ditangan. Alat anu kuat ieu gunana pikeun ngajantenkeun struktur beton ageung. Palu Demolition nganggo sakedik pon anu beuratna dina permukaan beton dugi ka rusak. Improp ...
    Maca deui
  • Naha anjeun peryogi ranté ranté gas?

    Nalika ngeunaan motong tangkal tugas beurat, teu aya anu damel padamelan langkung saé tibatan gergaji listrik anu didamel gas. Sasatoan anu ngageleger ieu kasohor ku perusahaan konstruksi, arborist, tukang kayu, sareng anu gaduh bumi anu kedah ngurus sababaraha bisnis anu serius. Dina tulisan ieu, tim Alat Nerds kami ...
    Maca deui
  • Alat kakuatan penting anu anjeun peryogikeun pikeun pangropéa bumi sareng proyek DIY

    Nalika kuring nuju damel damel damel padamelan repetitive, kuring resep maén kaulinan méntal pikeun nyéépkeun waktos kuring. Ieu daptar kuring sareng naha kuring milih éta. Nalika urang nuju nuju liburan, muga-muga inspirasi anjeun pikeun ngabantosan koleksi alat batur, atanapi nambihan ka anjeun nyalira ku bantosan penjualan musiman. Henteu ...
    Maca deui
  • 7 Alesan Naha Anjeun Kedah Jigsaw

    Saatos bor, jigsaw biasana mangrupikeun alat kakuatan kadua anu bakal dipikagaduh DIYer. Alat-alat ieu serbaguna pisan sareng tiasa diatur ku anu ngadamel sagala umur. Jigsaws unggul dina motong kurva dina kai sareng logam — tapi aya seueur deui dina répertoarna. Upami anjeun henteu gaduh jigsaw ye ...
    Maca deui
  • Carana: Nganggo Blower Daun

    Cobaanana nyaéta ngan saukur ngantepkeun éta rip, tapi téhnik sareng stratégi aub dina nanganan alat listrik ieu. Pilarian terang kumaha ngagunakeun blower daun kalayan leres sareng ngaleutikan jumlah waktos anjeun nyéépkeun mundur. Ragrag pinuh maén bal, cider apel panas, sareng pai waluh. Sareng daun. Kanggo sababaraha ...
    Maca deui
  • Kumaha Cara Nganggo Angger Grinder

    Coét Angle mangrupakeun alat serbaguna anu tiasa ngagiling logam sareng motong kotak, stucco sareng pavers, ngalirkeun mortir, ditambah aranjeunna tiasa keusik, ngagosok sareng ngasah. Tinjauan sudut coét Anjeun tiasa mendakan coét sudut dimana waé alat listrik dijual. Alat coét leungeun anu langkung ageung sayogi, tapi anu populér 4-i ...
    Maca deui
  • Balas Saw Sacara sareng Tip

    Ragaji timbal balik ngajantenkeun perobohan langkung gampang sareng langkung pikaresepeun. Anjeun tiasa bajoang sareng nyéépkeun éta ku rupa-rupa linggis sareng gergaji gantung atanapi anjeun tiasa nganggo rérés bulak balik sareng ngan ukur diteukteuk gratis. Éta alat pembongkaran pamungkas. Jandéla, témbok, pipa, panto sareng seueur deui — ngan ukur diteukteukan. Ieuh'...
    Maca deui
  • Janten Relawan Ayeuna!

    Kangton's Boss Mr Su nyaéta salaku sukarelawan pikeun nungtun warga supados ditembak Vaksin COVID-19.  
    Maca deui
  • Kumaha carana milih pakakas listrik

    Pancegahan pikeun ngagaleuh alat listrik: mimiti sadaya, alat listrik mangrupikeun alat mékanis anu tiasa digentos atanapi digerakkeun ku motor atanapi éléktromagnét sareng sirah anu dianggo ngalangkungan mékanisme transmisi. Alat listrik gaduh ciri gampang dibawa, operasi saderhana ...
    Maca deui
  • Jinis alat listrik

    Bor listrik Spesifikasi utamina nyaéta 4, 6, 8, 10, 13, 16, 19, 23, 25, 32, 38, 49mm, sareng sajabana jumlahna ngarujuk kana diameter maksimum bit bor anu dibor dina waja kalayan kakuatan tarik tina 390n / mm. Pikeun logam nonferrous, plastik sareng bahan sanésna, anu ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngaleungitkeun Roda tina Kandaraan Anjeun

    Ban anjeun mangrupikeun bagian penting tina kendaraan anjeun. Aranjeunna aya pikeun kaamanan, kanyamanan, sareng kinerja. Ban dipasang kana roda, anu dina gilirannana dipasang kana kendaraan. Sababaraha kendaraan ngagaduhan ban arah atanapi posisional. Pitunjuk hartosna ti ...
    Maca deui